Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, luni, că nu se aşteaptă ca deputaţii PSD, UDMR sau din partea minorităţilor naţionale să voteze în favoarea moţiunii simple depuse de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
„Şi în PNL sunt discuţii despre miniştrii PSD, sunt sigur că şi în PSD sunt discuţii despre miniştrii PNL. Este o competiţie. Este aceeaşi cerinţă pe care o avem toţi de a veni cu câteva soluţii. Ministrul Popescu va veni în coaliţie cu câteva propuneri şi acolo vom decide politic”, a spus Cîţu la Digi 24, citat de AGERPRES.
Întrebat dacă se aşteaptă să fie voturi din partea deputaţilor PSD împotriva lui Virgil Popescu, Florin Cîţu a răspuns: „Nu, nu. Nu mă aştept să fie niciunul. (…) Nu cred că vor fi voturi pentru moţiune de la PSD, UDMR sau minorităţi”.
Şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de George Simion, lider al AUR, care a mers la tribună şi l-a luat de braţ, având şi un schimb de replici cu acesta.
USR a depus marţea trecută moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul ‘săptămâna viitoare’ Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”.
Potrivit USR, ministrul Popescu „periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie.
Sursa: www.agerpres.ro