Directorul general al clubului FC Barcelona, Ferran Reverter, a demisionat „din motive personale şi familiale”, a anunţat marţi gruparea spaniolă, citată de agenţia EFE, preluat de AGERPRES.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
Reverter, numit oficial ca CEO la FC Barcelona pe 1 iulie 2021, va rămâne în funcţie până când clubul va numi un alt director executiv care să-l înlocuiască.
În doar opt luni, Reverter a fost nevoit să facă faţă unor probleme precum restructurarea datoriilor, aprobarea de către suporterii acţionari a proiectului Espai Barca şi reducerea masei salariale a lotului de jucători.
O etapă scurtă, dar intensă, pe care o descrie drept „emoţionantă”, într-un comunicat în care asigură că demisa sa se datorează unor probleme personale.
„Am depus mult efort şi dăruire în aceste luni, dar acum vreau să mă concentrez pe scopul pentru care m-am întors la Barcelona (din Germania) şi anume să dedic mai mult timp proiectelor personale şi familiale”, a subliniat el.
Cotidianul La Vanguradia scrie, însă, că Ferrar Reverter a decis să renunţe la funcţia sa din cauza discrepanţelor din acordul de sponsorizare cu Spotify.
Plecarea sa are loc cu doar câteva ore înainte de aşteptata oficializare a acestui acord, prin care cunoscuta platformă de streaming muzical devine sponsorul principal al clubului, în schimbul sumei de aproximativ 280 milioane euro, pe o perioadă de trei ani.
Sursa: www.agerpres.ro