Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a avut, miercuri, o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă şi cu liderii formaţiunilor din coaliţia de guvernare, pentru a încerca să rezolve problema crizei energetice, care reprezintă o prioritate a actualei guvernări.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
„Am avut o întâlnire la primul ministru, în cabinetul primului ministru, împreună cu ceilalţi preşedinţi ai coaliţiei şi cu secretarii generali ai partidelor, o întâlnire convenită pentru a vedea unde am ajuns cu soluţiile în ceea ce priveşte această criză în energie. Părerea mea, şi am văzut că şi a domnului Cîţu, şi a primului ministru, prioritatea unu a acestei guvernări este această criză în energie, pe care Guvernul trebuie să vină cât mai repede cu soluţiile cele mai bune”, a spus Marcel Ciolacu la România Tv, citat de AGERPRES.
El a mai spus că Guvernul, într-o viitoare şedinţă, ar urma să facă o propunerea referitoare la facturile la energie pe luna ianuarie, iar apoi să fie rezolvată situaţia pentru lunile februarie şi martie. Ulterior vor avea loc alte discuţii şi propuneri pentru perioada următoare, începând cu aprilie.
Sursa: www.agerpres.ro