Team managerul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu, a afirmat, miercuri într-o conferinţă de presă, că nu crede că suporterii ar trebui să conducă destinele grupării aflate în insolvenţă, nefiind de acord cu discuţiile legate de schimbarea antrenorului Flavius Stoican, informeazã AGERPRES.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
„E o situaţie inedită la Dinamo. Eu am spus că apreciez foarte mult faptul că suporterii ajută din punct de vedere economic clubul într-un moment foarte complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu vreau să intru într-o polemică cu nimeni, dar în momentul de faţă nu avem decât să ne concentrăm cât putem de bine. Şi să obţinem în aceste meciuri, câte mai sunt, cât mai multe rezultate bune şi apoi vom vedea care va fi situaţia. Dar nu cred că fanii trebuie să conducă clubul. Apreciem enorm ceea ce fac, dar asta este părerea mea. Şi nu cred că este momentul acum propice să vorbim despre schimbarea antrenorului. Nu cred că va ajuta asta acum şi nu cred că face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius Stoican. Este un punct de vedere al lor, dar nu cred că este momentul. Vină avem toţi, asta e clar. E clar că ceva nu funcţionează, rezultatele sunt negative, sunt probleme, ceva se întâmplă, dar ne trebuie un rezultat pozitiv pentru a schimba un pic moralul. Nu ştiu cum o să facem, dar o să vedem mâine ce se va întâmpla”, a declarat Răducioiu.
Oficialul dinamovist a precizat că nu regretă venirea sa la echipa aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii I: „Nu regret că am venit la Dinamo din moment ce sunt aici. Ştiam dificultăţile care vor fi, eu încerc să îl ajut la antrenor. În momentele dificile trebuie să arăţi că eşti puternic şi încă mai sunt meciuri. Nu regret că am venit. Mulţi au fost aici în momentele în care a fost bine. Regret nu am, dar voi avea un regret foarte mare dacă vom retrograda, dar nu vreau să mai pronunţ acest cuvânt”.
Referitor la partida cu Universitatea Craiova, de joi, Răducioiu a spus că echipa va trebui să înceapă să câştige puncte, chiar dacă nu cunoaşte modalitatea prin care o poate face.
„Evident că rezultatele nu sunt cele pe care le aşteptăm, chiar dacă am jucat cu echipe foarte bune. Cu Craiova e un meci complicat, vom încerca să intrăm pe teren şi să facem un joc bun şi vom încerca să obţinem rezultate aşa cum am spus de mai multe ori. Cum vom obţine rezultatul acesta habar nu am. Dar trebuie să fim încrezători, nu ne permitem să transmitem jucătorilor o stare negativă. Încă mai sunt şanse, mai sunt meciuri. Ar trebui să fie mai multe fapte începând de mâine”, a mai spus Răducioiou.
După 24 de etape, Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu 12 puncte, unul mai mult decât Academica Clinceni.
Partida Dinamo – Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 25-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 19:55, pe Stadionul Dinamo.
Sursa: www.agerpres.ro