O nouă versiune a filmului clasic „Death on the Nile” („Moarte pe Nil”), în regia lui Kenneth Branagh, şi comedia romantică „Marry Me”, cu Jennifer Lopez în distribuţie, vor fi lansate în această săptămână în sălile de proiecţii din America de Nord, pe ale căror afişe mai figurează thrillerul de acţiune „Blacklight”, cu Liam Neeson în rolul principal, o altă propunere romantică, „What About Love”, şi filmul horor „Those Who Walk Away”, într-un weekend deosebit de prolific pentru premierele cinematografice, potrivit site-ului Imdb.com, preluat de AGERPRES.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
„Death on the Nile” („Moarte pe Nil”) este o nouă ecranizare, în regia lui Kenneth Branagh, a romanului omonim de Agatha Christie, care ar fi trebuit să fie lansat în cinematografe în octombrie 2020. Atmosfera de pace şi linişte de pe vasul de croazieră S.S. Karnak este tulburată după ce o tânără moştenitoare este ucisă. Renumitului detectiv belgian Hercule Poirot, aflat în vacanţă la bordul navei, i se încredinţează sarcina importantă de a-l identifica pe pasagerul vinovat de acea crimă înainte ca el să ucidă din nou. Din distribuţia filmului fac parte actorii Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, precum şi regizorul peliculei, Kenneth Branagh.
„Marry Me” („Mărită-te cu mine”), un alt film a cărui premieră a fost amânată în contextul pandemiei de coronavirus, este o comedie romantică presărată cu cântece originale intepretate de Jennifer Lopez şi de starul mondial al muzicii latino Maluma. Filmul îi are ca protagonişti pe Jennifer Lopez, în rolul vedetei Kat Valdez, şi pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească şi de-abia apoi să se cunoască. Este o poveste de dragoste puţin probabilă între doi oameni foarte diferiţi, care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri şi fani. „Marry Me” este, totodată, o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie şi reţelele de socializare.
„Blacklight” este un film de acţiune, regizat şi co-scris de Mark Williams, care s-a inspirat din scenariul original al lui Nick May intitulat „Under Cover of Darkness”, un thriller din anii 1970 bazat pe evenimente reale. În acest thriller de acţiune, Liam Neeson joacă rolul lui Travis Block, un agent guvernamental care trăieşte departe de ochii lumii, împăcat cu trecutul său întunecat. Când descoperă o bandă sub acoperire, care vizează cetăţenii americani, personajul Travis Block ajunge în vizorul directorului FBI (interpretat de Aidan Quinn), pe care l-a ajutat cândva oferindu-i protecţie. Dar, în timp ce Block recurge la ajutorul unei jurnaliste (Emmy Raver-Lampman) pentru a afla adevărul, fiica şi nepoata lui sunt ameninţate de un pericol care a planat mereu asupra lor.
„What About Love”, în regia lui Klaus Menzel Christian, prezintă povestea a doi tineri – o americancă (Tanner) şi un spaniol (Christian) – care călătoresc în Europa dorind să facă un film despre dragoste, însă un accident tragic intervine şi îi duce pe amândoi pe patul de spital. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei. Părinţii lui Tanner renunţă la viaţa lor socială complexă şi solicitantă din Washington şi vin să-şi viziteze şi să-şi îngrijească fiica. Situaţia nouă în care sunt forţaţi să intre îi determină să-şi reevalueze viaţa şi priorităţile.
O parte din filmările de la „What About Love” au avut loc şi în România. Alături de Sharon Stone şi Andy Garcia joacă tânăra actriţă americană Marielle Jaffe şi actorul spaniol Miguel Angel Munoz, iar din distribuţie fac parte şi actorii români Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu, alături de vedeta ucraineană Kumalya.
Sursa: www.agerpres.ro