Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat să conducă joi partida FC Barcelona – Napoli de pe Camp Nou, în prima manşă a barajului pentru optimile de finală ale Europa League la fotbal, transmite EFE, preluat de AGERPRES.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
Kovacs, 37 ani, va fi ajutat de o brigadă din care fac parte conaţionalii săi Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Arteni – arbitri asistenţi şi Horaţiu Feşnic – arbitru de rezervă. Arbitru video a fost desemnat germanul Bastian Dankert, care va fi asistat de compatriotul său Christian Dingert.
Arbitrul român, care nu a mai oficiat la niciun meci al Barcelonei, a fost delegat ultima oară în Europa în noiembrie, la meciul AS Roma – Zaria Lugansk, din grupele Europa Conference League, după ce a condus trei meciuri în grupele Ligii Campionilor: Şahtior Doneţk – Inter Milano 0-0 (28 septembrie), FC Bruges – Manchester City 1-5 (19 octombrie) şi Sevilla FC – Lille OSC 1-2 (2 noiembrie).
Sursa: www.agerpres.ro