CSM Focşani 2007 a obţinut o victorie de palmares în faţa formaţiei norvegiene Naerbo IL, cu scorul de 32-28 (17-16), duminică, pe teren propriu, în în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei de handbal masculin EHF European Cup, informeazã AGERPRES.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
CSM Focşani, surclasată în tur cu 39-26, e fost eliminată din competiţie, la prima sa participare în cupele europene.
Echipa antrenată de Dalibor Cutura a fost condusă o singură dată în meciul de duminică, în min. 44, cu 21-20. A urmat apoi o perioadă foarte bună, în care vrâncenii s-au desprins la şapte goluri, 30-23, câştigând în cele din urmă cu 32-28.
Rusul Roman Makrişin şi sârbul Filip Marjanovic au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor, cu 8 goluri fiecare. Pentru CSM Focşani au mai înscris Istvan Attila Eros 5 goluri, Constantin Bogdan Mănescu 4, Didi Hrimiuc 2, Andrei Drăgan 2, Sasa Marijanac 1, Bogdan Raţă 1, Goran Krstevski 1.
Portarul Marius Ionuţ Cloşcă a apărat 14 şuturi (33,33%).
Golurile formaţiei oaspete au fost reuşite de Tord Haugseng 5, Tord Aksnes Lode 4, Theodor Svensgard 4, Torger Edland 4, Lars Sigve Hamre 3, John Thue 2, Ole Naerland 2, Lasse Hamann-Boeriths 2, Atle Gudmestad 1, Lars Eirik Larsen 1.
Halvor Elias Naerland a parat 12 aruncări (27,27%).
Au arbitrat letonii Vadims Jaskins şi Eduards Zabko, iar delegat EHF a fost grecul Panagiotis Antonopoulos.
Sursa: www.agerpres.ro