CSM Volei Alba Blaj a fost învinsă de echipa turcă Eczacibaşi Dynavit Istanbul, cu scorul de 3-0 (25-21, 25-22, 25-19), miercuri seara, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş, în prima manşă a semifinalelor Cupei CEV la volei feminin, informeazã AGERPRES.
Rămâi aproape de Radio Românul, pentru a afla interviuri importante, știri de ultimă oră, dar și informații de larg interes pentru comunitatea românească din Spania și din întreaga lume.
Radio Românul este: Aproape de Tine!
Ai aplicația Radio Românul pe telefon?
Pe Aplicația Radio Românul, ne poți asculta din orice loc din lume!
Descarcă Gratuit Aplicația Radio Românul pe Telefon:
Disponibilă în Google Play pe Android – descarcă AICI
Disponibilă în App Store pe iOS – descarcă AICI
Vicecampioana României s-a înclinat după o oră şi 22 de minute şi mai are şanse reduse de a se califica în finală.
CSM Volei Alba Blaj a jucat finalele tuturor celor trei competiţii europene intercluburi, Liga Campionilor (2018), Cupa CEV (2019) şi Cupa Challenge (2021), toate pierdute.
Cele mai bune jucătoare ale echipei ardelene au fost Victoria Russu (12 puncte), Olga Strantzali (11) şi Ghergana Dimitrova (10).
De la oaspete s-au remarcat Tijana Boskovic (23 puncte), Hande Baladin (12) şi Laura Heyrman (12), dar Maja Ognjenovic a fost desemnată MVP-ul meciului.
Eczacibaşi este una dintre cele mai titrate echipe din Turcia, palmaresul său cuprinzând trofee în Liga Campionilor (2015), Cupa CEV (1999, 2018) şi Campionatul Mondial al Cluburilor FIVB (2015, 2016), pe lângă cele 16 titluri de campioană a Turciei (record).
Meciul a fost arbitrat de olandezul Wouter De Baar şi de italianul Mauro Carlo Goitre.
Manşa secundă va avea loc pe 1 martie, la Istanbul.
Sursa: www.agerpres.ro